Vinya i carbó vegetal
En el marc de la seva política de sostenibilitat, les Bodegues Torres del Penedès estudien la viabilitat econòmica i ambiental de destinar els ceps arrencats a biomassa.
Els ceps arrencats són transformats en carbó vegetal, entre 5 i 6 hectàrees per any. Inicialment ho feien de forma artesanal, és a dir, a través de les carboneres però posteriorment han mecanitzat el procés per obtenir-ne més rendiment.
Estarem atents a aquest aprofitament !!
En el marc de la seva política de sostenibilitat, les Bodegues Torres del Penedès estudien la viabilitat econòmica i ambiental de destinar els ceps arrencats a biomassa.
Els ceps arrencats són transformats en carbó vegetal, entre 5 i 6 hectàrees per any. Inicialment ho feien de forma artesanal, és a dir, a través de les carboneres però posteriorment han mecanitzat el procés per obtenir-ne més rendiment.
Estarem atents a aquest aprofitament !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada